söndag 22 februari 2009

MELLANLANDA PÅ VÄG MOT LOS ANGELES.

Gatufestival i Santa Monica.
Vår bil: Mercury, Grand Marquise.

Í hotell Bella Maggiore Inn´s lilla matsal,
på en bakgård till hotellet, äter vi en av de bästa frukostar hittills. Den ingår i rumspriset, som var billigt. Vi får välja allt som står på menyn, och den är omfattande! Dessutom bjuds vi ett häpnadsväckande gott kaffe!!!

Nej, havregrynsgröt ser vi inte,
men ägg i alla dess former, gott bröd och färska frukter t ex jordgubbar. Vi njuter! Efter avslutad frukost lämnarvi hotellet nöjda. Senare stannar vi till utmed vägen inne i Santa Monica. Där pågår en gatufestival för fullt med en massa folk som vimlar runt stånden som erbjuder mat och olika föremål still försäljning. En liten jazzorkester underhåller. Efter detta besök kör vi ut till Santa Monica Pier för att köpa några T-shirts märkta Santa Monica (med anknytning till en av döttrarnas namn).

Vi gjör fina fynd,
och tycker att våra val av presenter kommer att passa mottagarna fint. Besöket avslutar vi med lunch hos Bubba Gump. Javisst, vi mumsar på friterade räkor med smak av kokos.

Sen står vi på mot Los Angeles
och det hotell som förbokats där, Embassy Suites Hotel, där vi också bodde inledningsvis under vår resa. Vi tömmer hyrbilen för att sedan återlämna den till Avis, som ligger närbeläget. Vi tackar vår bil Mercury, Grand Marquise för härliga bilresor!
På kvällen en lätt måltid med en Club-Sandwich. Tidigt i säng med tidig väckning i morgon. Vi sover oroligt båda två denna sista natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar