tisdag 10 februari 2009

MOT NYA DJÄRVA MÅL ... HONOLULU.

Happy Hour på vårt hotell med underhållning av hawaianskt band med
klassisk Hula -Hula dans.

Utsikt från vårt hotellrum Waikiki Beach
Embassy Suites.
Vågsurfing utanför Haiku.

Följande morgon ett skönt uppvaknande i vårt "RUM FÖR NATTEN",
hos Mama´s Fish House. Ett litet paradis innehållande all utrustning som tänkas kan. Från isade champagneglas till en fantastisk utegrill i vår trädgård. Grytlappsvantar? Självklart! Ett badrumsskåp som översvämmas av vacker frotté. Morgonrockar? Självklart!
Men frukost då? Nix!

Det är något man som gäst fixar själv. Men en portion kaffe och på en bricka på köksbordet finns bananer och en sockerkaka (med morot?) med en himla massa mandel i, det mumsar vi i oss. Nöjda checkar vi ut och kör mot flygplatsen.

På vägen stannar vi till i Hokipa, där morronpigga ynglingar vågsurfar (se bild!) bland de sköna vågorna. F & L med barnen dyker upp på flygplatsen för att vinka farväl av oss inför vår resa mot Honolulu, - en flygtid på 36 minuter.

Vi landar i ett soligt och varmt Honolulu,
där vi på flygplatsen hämtar vår hyrbil, en Ford Taurus. Vi kör in till stadens centrum ner till vårt Hotell Waikiki Embassy Suite, en skyskrapa nära havet och med härligt, lång sandstrand, den berömda Waikiki Beach, där man kan sola och bada.

Incheckningen bjuder på kall champgne.
Den smakar verkligen fint i värmen, och vi åker upp till vår sköna svit uppe på 14:e våningen, med balkonger, och härlig utsikt mot havet ... På kvällent "Happy Hour" på hotellet. Den är så "Happy" att de bjuder på gratis drinkar, vin + nyttigt tilltugg av grönsaker. Dessutom underhålls gästerna av ett band som spelar Hawaii-musik. Till den musiken dansar en vacker flicka en viss typ av klassisk hula-huladans. Hotellet ät knökfullt med gäster, och många barn finns också med.

1 kommentar:

  1. Ja ja det är en del som har det bra, men det är ni värda
    Syrran

    SvaraRadera